Kommunalt

Hesin bólkur er ætlaður at vísa alt kommunalt virksemi.

Vinna

Alt sum hevur vinnuligan áhuga er ætlað at hýsa í hesum bólki.

Ítróttur

Nógvu ítróttargreinarnar hava henda felagsbólk.

Mentan

Víða hugtakið mentan verður hýst í hesum yvirbólki,

Tónleikur

Alt innan tónleik.

Heim » Kunning, List, Ribarhús, Tíðindi

Marjun í Lambanum, Heðin Kambsdal og Frits Johannesen lata upp framsýning í Ribarhús

Lagt út av tann 14/11/2013 – 16:21

28355_r_705_0Marjun í Lambanum, Heðin Kambsdal og Frits Johannesen lata upp framsýning í Ribarhúsi fríggjadagin 15. nov. kl 17:00 við málningum og vatnlitsmyndum. Marjun hevur tikið aftur í penslabørn síni, sum er gleðiligt, og liva tey aftur sítt sæla lív á løriftinum og undir hennara hond. Heðin og Frits eru javnan á pallinum við sínum penslabørnum, sum til tíðir kunnu hava tað stravið, men gleðin við at lata hesi børn spæla ella dansa á løriftinum í ljósi og poetiskum myndum, er gáva til gagns fyri hesi børn.

Framsýningin er opin frá 15. nov. til 3. Des.