Kommunalt

Hesin bólkur er ætlaður at vísa alt kommunalt virksemi.

Vinna

Alt sum hevur vinnuligan áhuga er ætlað at hýsa í hesum bólki.

Ítróttur

Nógvu ítróttargreinarnar hava henda felagsbólk.

Mentan

Víða hugtakið mentan verður hýst í hesum yvirbólki,

Tónleikur

Alt innan tónleik.

Heim » Mentanarhúsið, Tíðindi

Útgávukonsert í Mentanarhúsinum

Lagt út av tann 15/11/2012 – 15:15

Leygarkvøldið 17. november verður útgávukonsert í Mentanarhúsinum í Fuglafirði í sambandi við, at feðgarnir Jógvan og Bárður á Lakjuni geva út fløguna ‘Gakk tú tryggur’.Á konsertini verða løgini á nýggju fløguni framførd. Uppsetingin er rættiliga stór, tí umframt tey vanligu ljóðførini sum klaver, guitar, bass og trummur, eru m.a. eisini strúkikvartett, harmonika, horn og floyta við. Harumframt eru eitt lítið barnakór og aðrar kórrøddir við á onkrum av løgunum. Tónleikararnir á konsertini eru Rúni Eysturlíð, Eyðun Johannesen, Høgni Klakkstein, Jákup Heinesen, Pól Wolles, Rúni Hentze, Jan Nónklett og Eyðun á Lakjuni. Strúkikvartettin er føroysk, og tað eru Angelika Nielsen, Jona Jacobsen, Marta á Lakjuni og Jens Chr. Guttesen, sum spæla. Innihaldið í tekstunum varierar frá fittum vøgguvísum, náttúrulýsingum, kærleiksyrkingum til andaligar sálmar og sangir. Konsertin byrjar kl. 19