Grótlaging

Fólk Kommunalt

Regin Jóanesarson úr Vestmanna og Gunleif Thomsen úr Fuglafirði  arbeiða sum grótlagarar fyri Fuglafjarðar kommunu.Hesir báðir eru við at gerast ein mynd av tí su vakurt er.Í góð 4 ár hava hesir báðir  stavnarnir verið partur av býarmyndini í Fuglafirði.

Við sera góðum  hegni hava teir lyft býarmyndina upp á eitt hægri støðið.

Hegnisliga hava teir frá tíðliga á várið til seint á  heysti, í so gott sum øllum veðrið, og við sera góðum tolni laga metur fyri  metur.Onkuntíð stendur Gunnleiv í djúpum tonkum. Hvør veit – kanska  hevur hann eina fitta yrking klára um teirra arbeiði – ella bygdafólkið sum gongur framvið – Vit  bíða, og gleða okkum at hoyra.Portalurin  vil takka tykkum fyri eitt megnararbeiði, og vónandi koma tit at halda á, enn  eitt langt tíðarskeið.

 

[11.05.2006 – Jóhan Heri Joensen]