Kommunalt

Hesin bólkur er ætlaður at vísa alt kommunalt virksemi.

Vinna

Alt sum hevur vinnuligan áhuga er ætlað at hýsa í hesum bólki.

Ítróttur

Nógvu ítróttargreinarnar hava henda felagsbólk.

Mentan

Víða hugtakið mentan verður hýst í hesum yvirbólki,

Tónleikur

Alt innan tónleik.

Heim » Kommunalt

Tað loysti seg

Lagt út av tann 02/11/2006 – 10:38

 

Tað er ikki bara í Føroyum, at smáar kommunur aftra seg við at  leggja saman við teimum stóru. Tá kommunurnar í Danmark løgdu saman,  vildu tey á Fanø ikki leggja saman við Esbjerg, tí tey væntaðu at missa  alla ávirkan. Stjórnin slakaði, og tey fingu sín vilja. Nú um dagarnar  kundi kommunan á oynni so vísa øðrum, at tað loysti seg, tí við 22,32  prosentum hevur Fanø tað lægsta kommunuskattaprosentið í landinum.

 

[02.11.2006 – Jóhan Heri Joensen]