Seyðasýning

 

Árliga veðrasýningin var síðsta leygardag, í seyðhúsinum hjá Jan Erik Jacobsen. Væl kvalifiseraðir seyðasýnarar hugdu eftir – handlaðu og mettu um veðrarnar og veðurlombini, sum komin vóru til sýningina. Tað er einki at yvast í, at henda árliga sýningin, er eitt gott stig á leiðini til at betra um seyðin.

Menn sótu eisini spentir á síðulinjuni og fylgdu við. Tað var spenningur at hóma í prátinum, tí flestir teirra bíðaðu eftir metingini av teirra egna brundi, men áhugin fyri haganum hevði eisini stóran áhuga.

Enda úrsliti av metingini varð henda:

 

 

Hagi

Stig 

Premiu 

Aldur 

Eigari 

Klemman  18,8

1

3 ára gamal1 ára gamal
Gjógvaráhagi  17,9

3

Jørmund Lambaa
Rustin  17,5
Innandalshagi  17,0
Góðidalur  15,0

 2

2 ára gamal Jan Erik Jacobsen
Halgadalur  14,0
Skarðhagi  14,0
Fjalshagi  11,7