Hvat er hetta fyri nakad sum liggur í høgra bredda?

Ynskir tú t.d. at hava eina andakt hvørt sunnukvøld kl. 20:00?

Tad sum vit í fyrstu syftu hava ætlanir um, er at tú kanst fáa møguleika at at siga frá onkrari hending tær hevur verið fyri. Lesa eina bók (Hetta kann gerast í fleiri pørtum) Hava eina andakt (Her er møguleiki at fáa eina fasta tíð, t.d. hvørt sunnukvøld kl. 20:00) ella greiða frá onkrum tiltaki sum verður, ella taka samanum okkurt tiltak sum hevur verið. Fyrisovítt er einki krav fyri at tú kanst nýta skipanina, uttan tað, at tað SKAL verða siðilit og borðbart! Einasta fysiska krav er at tú hevur eina teldu við vevmyndatólið/webcamera og samband til alnótina.

Vit hava sjálvandi eisini okkara ætlanir, tær fara vit at kunngera í næstum.

Alt sum vit fara at senda kemur í ein kalendara, so fólk altíd kunna síggja hvat verður sent og nær. Eisini avgjørt tú sjálv/ur um tí upptøka skal verða “bandað” soleiðis at hon kemur at liggja í einum savni á síðuni, so altíð ber til at hyggja eftir tí aftur.

NB!

Um tú ikki “torur a”t fara undir hetta, tí hetta er alt ov tekniskt fyri teg, so ber til at biða okkum taka upp fyri teg.

Áhugaði kunna senda ein post til:  [email protected] ella ringja á 591518