Kommunalt

Hesin bólkur er ætlaður at vísa alt kommunalt virksemi.

Vinna

Alt sum hevur vinnuligan áhuga er ætlað at hýsa í hesum bólki.

Ítróttur

Nógvu ítróttargreinarnar hava henda felagsbólk.

Mentan

Víða hugtakið mentan verður hýst í hesum yvirbólki,

Tónleikur

Alt innan tónleik.

Heim » List, Tíðindi

Summarframsýningin í Ribarhúsi 2012

Lagt út av tann 06/06/2012 – 09:22

Sunnudagin 10 juni kl. 17 letur summarframsýningin upp í Ribarhúsi. Hetta er á triðja sinni at summarframsýning verður á hesum stað. Á framsýningini vera tekningar, fotomyndir og málningar. Brynhild Næs Petersen hevur hongt sýningina upp og tey, ið sýna fram, eru ættað úr Fuglafirði, ella hava røtur í bygdini. Her eru ung og eldri, sum hava tikið seg saman at mynda hesa sýning: Heðin Kambsdal, Hergerð Joensen, Frits Johannesen, Jóna Astrid Lambastein, Jákup Thomsen, Kristina Joensen, Pia Andersen, Charlotta Rasmussen, Eirikur Elisson, Rógvi á Lakjuni og Svanna Lambastein. Dávur Winther flytir fram røðu, og Rói Eliasen syngur og spælir.