Kommunalt

Hesin bólkur er ætlaður at vísa alt kommunalt virksemi.

Vinna

Alt sum hevur vinnuligan áhuga er ætlað at hýsa í hesum bólki.

Ítróttur

Nógvu ítróttargreinarnar hava henda felagsbólk.

Mentan

Víða hugtakið mentan verður hýst í hesum yvirbólki,

Tónleikur

Alt innan tónleik.

Heim » Kommunalt, Tíðindi

Nýggjur kajkantur

Lagt út av tann 14/06/2012 – 09:00

Nú er nýggi kaikanturin liðugt stoyptur, og tað eru bert smávegis arbeiði eftir at gera,  so er klárt at byggja eitt uppisjóarvirkið á staðnum, betri umstøður til slíkt virki finnst neyvan aðrastaðni.

Tíverri hoyrist einki enn um nakra verkætlan av tílíkum slagi, men vónina eiga vit at hava,  tí umstøðurnar eru framúr góðar, og eyka kapasitetur á fiskivinnuøkinum er bert til gagn fyri Føroya land, so tilfeingið kann verða brúkt so gagnligt sum til ber.