Vilt tú hava at vita, tá okkurt hendur?

Vilt tú hava at vita, tá vit t.d. leggja út kappingar,  serligar greinar ella annað, so letur tað seg eisini væl gera. Hetta  krevur, at tú meldar til á heimasíðuni.

Tá  tú meldar til, skal tú í teigin ið kallast “logga á” skriva títt  “nick”. Ikki neyðugt at tú skrivar tygara fulla navn. Tað er sera  umráðandi at tú skrivar rætta e-post addr. í teigin ið kallast “Email  adressa” hetta tí, tá tú meldar til, so sendur skipanin sjálvvirkandi  ein e-post til tygara e-post addr. fyri at vissa sær, at tú veruliga  eigur e-post addr. ið tú uppgav. Tá so alt hetta er í lagi, skalt tú  kanna tygara e-post, og lesa e-postin ið skipanin sendur til tygara. Í  hesum e-posti er ein leinkja ið tú skalt klikkja á fyri at vera endaliga  góðkendur.

 

[20.06.2006 – Jóhan Joensen]