Kommunalt

Hesin bólkur er ætlaður at vísa alt kommunalt virksemi.

Vinna

Alt sum hevur vinnuligan áhuga er ætlað at hýsa í hesum bólki.

Ítróttur

Nógvu ítróttargreinarnar hava henda felagsbólk.

Mentan

Víða hugtakið mentan verður hýst í hesum yvirbólki,

Tónleikur

Alt innan tónleik.

Heim » Kommunalt

Egningaskúrar

Lagt út av tann 04/11/2006 – 10:42

Henda myndin verður skjótt søga.Egningaskúrarnir sum standa úti á landingarbryggjuni fáa bert loyvi til at standa har í eitt ár afturat. Á bryggjuni kemur tá sjálvandi at verða betri pláss, og kann plássið tá eisini nýtast meira skilagott.

Útróðrarflotin verður tó ikki sleptur fyri tað. Ein  nýggjur snotuligur bygningur við 9 egningarrúmum er bygdur longur inni á havnalagnum, og er hann nú um at verða klárur at taka í nýtslu.Tað er Fuglafjarðar kommuna sum bygt hevur, og leigar so hølini út.Ein lítil kaikantur við bygningin hevði óivað gjørt hesa loysnina meira fullkomna.

 

[04.11.2006 – Jóhan Heri Joensen]