Kommunalt

Hesin bólkur er ætlaður at vísa alt kommunalt virksemi.

Vinna

Alt sum hevur vinnuligan áhuga er ætlað at hýsa í hesum bólki.

Ítróttur

Nógvu ítróttargreinarnar hava henda felagsbólk.

Mentan

Víða hugtakið mentan verður hýst í hesum yvirbólki,

Tónleikur

Alt innan tónleik.

Heim » Kommunalt

Bátahylurin

Lagt út av tann 06/11/2006 – 10:47

Seinastu dagarnar hevur verið arbeitt uppá innsiglingina til bátahylin.

Táið bátahylurin fyri nøkrum árum síðani varð gjørdur, varð  hildið, at rættast var at innsiglingin bleiv gjørd so smøl sum gjørligt,  men tíðin hevur víst, at hettar varð ikki besta loysnin.Til  tíðir, táið ætt, vindur og streymur passa saman, kann sera nógvur rennisjógvur verað í munnanum, mest at líkna við eina stríða á.Knekkurin  verður nú tikin burtur, og útróðrarbryggjan verður samstundis longd, tá  vænta menn at rennusjógvurin ikki fer at verða so ógvusligur, og  samstundis verður innsiglingin opnari.

 

[06.11.2006 – Jóhan Heri Joensen]