Kommunalt

Hesin bólkur er ætlaður at vísa alt kommunalt virksemi.

Vinna

Alt sum hevur vinnuligan áhuga er ætlað at hýsa í hesum bólki.

Ítróttur

Nógvu ítróttargreinarnar hava henda felagsbólk.

Mentan

Víða hugtakið mentan verður hýst í hesum yvirbólki,

Tónleikur

Alt innan tónleik.

Heim » Svimjing

Neyðarróp á Facebook

Lagt út av tann 09/10/2011 – 14:03
Ein undarligur dagur í dag…vit ið hava 36 ára føðingardag í november, vita ikki um dagurin upp rennur ? … er tað eingin ið vil halda lív í okkum ? Vit hava í øll hesi ár verið við til at læra sera nógv at svimja, at uppfostra elitu svimjarar, at verða Føroyameistarar í fleiri ár og ein góð fyrimynd fyri Fuglafjørð… vælsignaðu fuglfirðingar… kunnu tit ikki hjálpa okkum nú tað stendur á… vit føla líkasum at tímarnir eru taldir… men trúgva alíkavæl ikki orduliga uppá tað… ! ?
Fuglafjarðar svimjufelag