Kommunalt

Hesin bólkur er ætlaður at vísa alt kommunalt virksemi.

Vinna

Alt sum hevur vinnuligan áhuga er ætlað at hýsa í hesum bólki.

Ítróttur

Nógvu ítróttargreinarnar hava henda felagsbólk.

Mentan

Víða hugtakið mentan verður hýst í hesum yvirbólki,

Tónleikur

Alt innan tónleik.

Heim » Átrúnaður, Tíðindi

Páskastevna í Fuglafirði og á Kambsdali

Lagt út av tann 29/03/2012 – 20:31

Aftur í ár verður páskastevna hildin í Siloa í Fuglafirði og í Ítróttarhøllini á Kambsdali.

Páskamøtir hava verið í Fuglafirði í mong ár. Tey fyrstu nógvu árini vóru øll møtini í Siloa, men síðani Ítróttarhøllin á Kambsdali kom, hava møtir eisini verið har. Tær tríggjar samkomurnar Hebron í Leirvík, Filadelfia í Gøtu og Siloa í Fuglafirði skipa fyri møtunum.

Møtini vera frá skírisdegi 5. apríl, til 2. Páskadag 9. apríl. Møtini skírisdag og langa fríggjadag vera í Siloa. Síðani verður farið í Ítróttarhøllina á Kambsdali leygardagin og páskadag. Endað verður við eini sangløtu í Siloa 2. páskadag. Skráin sæst annars á heimasíðuni siloa.fo.