Kommunalt

Hesin bólkur er ætlaður at vísa alt kommunalt virksemi.

Vinna

Alt sum hevur vinnuligan áhuga er ætlað at hýsa í hesum bólki.

Ítróttur

Nógvu ítróttargreinarnar hava henda felagsbólk.

Mentan

Víða hugtakið mentan verður hýst í hesum yvirbólki,

Tónleikur

Alt innan tónleik.

Heim » Kunning, Tíðindi, Ymiskt

Kundi næstan verið lygn.

Lagt út av tann 24/05/2012 – 22:31

Vit hava havt gott veður seinastu tíðina, men hetta sær út til at blíva heilt spennandi. Um Theyr hevur rætt í sínum metingum so kemur einn sonn hitabylgja innyvir okkum fríggjadagin og Leygardagin sunnanifrá. Leygardagin kemur sunnari partur av Føroyum at merkja heilt uppí 30 hitastig. Møguliga hevur “Sh-Bi-Dua” rætt í einum av sínum tekstum, har teir skriva at; “Eskimoerne får solstik og Sahara bliver til is, og Danmark bliver det nye ferieparadis”.