Kommunalt

Hesin bólkur er ætlaður at vísa alt kommunalt virksemi.

Vinna

Alt sum hevur vinnuligan áhuga er ætlað at hýsa í hesum bólki.

Ítróttur

Nógvu ítróttargreinarnar hava henda felagsbólk.

Mentan

Víða hugtakið mentan verður hýst í hesum yvirbólki,

Tónleikur

Alt innan tónleik.

Heim » Kunning, Tíðindi

Ein innilig áheitan!

Lagt út av tann 12/11/2012 – 04:09

Tá tit gera vidmerkingar, hugsi tykkum um, verid saklig ádrenn tit trýsta á “enter” um tit yvast í um ein vidmerking er røtt ella ei, bídi so til dagin eftir og sendi hana heldur tá. Nøkur fá óskyldug ord kunna gera óbótaligan skada fyri onnur. Eg veit at tad er kanska ikki so illani meint tad heila, kanska oftani fyri at skemta eisini. Men skemt er ikki lika fyri øll, minnist til tad. Man kann saktans hava eina greida meining um eitt ávíst evni, og vera saklig/ur. Roynid og verid gód vid hvønnan, tad kemur man altíd longst vid. Ein savnadur Fuglafjørdur er ein gódur og sterkur Fuglafjørdur.

 

Jóhan Joensen