Kommunalt

Hesin bólkur er ætlaður at vísa alt kommunalt virksemi.

Vinna

Alt sum hevur vinnuligan áhuga er ætlað at hýsa í hesum bólki.

Ítróttur

Nógvu ítróttargreinarnar hava henda felagsbólk.

Mentan

Víða hugtakið mentan verður hýst í hesum yvirbólki,

Tónleikur

Alt innan tónleik.

Heim » Sangur

Kirkjukór Selfoss 60 ár

Lagt út av tann 11/06/2006 – 08:19

Tann 10. juni helt Kirkjukór Selfoss 60 ára jubilæumskonsert í Fuglafjarðar kirkju. Tey sungu eitt program við 24 løgum. Harafturat kundu hoyrararnir  velja  eitt lag, sum organisturin Jørg Sindermann improviseraði  til.Ein áhoyrari ynskti lagið „Gakk tú tryggur“ eftir Jógvan á Lakjuni.  Og, sigast má, at vit fingu eina serstaka versión av lagnum.  Annars kann  sigast, at hoyrast kundi, at kóri var avbalansera klanligt og at tey høvdu vant nógv.Kórleiðari var: Glúmur Gylfason

 

[11.06.2006 – Jóhan Heri Joensen]